icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Vaste netwerken

Razendsnel internet, van huis uit werken op het netwerk van je bedrijf, on demand televisie kijken, videoconferencing. Nieuwe toepassingen vereisen steeds hogere bandbreedtes. Wij ontwerpen, bouwen, onderhouden en beheren vele soorten vaste netwerken. Van koper tot glasvezel. Van aansluiting op openbaar domein tot databekabeling in uw bedrijf. Van nieuwe aanleg tot verleggingen.

Glasvezel

VolkerWessels Telecom | Belgium is specialist op het gebied van het ontwerpen en bouwen van glasvezelnetwerken. Wij beschikken over de mensen, kennis en ervaring om het volledige...

Lees meer

Koper en Coax

Netwerken van 'vroeger' met de potentie van nu. Dankzij nieuwe technieken bereiken we ook met traditionele koper- en coaxnetwerken steeds hogere bandbreedtes.

Lees meer

Databekabeling

Binnen uw bedrijf is communicatie heel belangrijk. Uw interne netwerkinfrastructuur is het zenuwcentrum van een succesvolle moderne onderneming.  

Lees meer