VolkerWessels Telecom | Belgium

Contactgegevens

Rupelweg 5
2850 Boom - BELGIQUE

T +32 (0)3 4510 400
F +32 (0)3 4510 409
E info@vwt-belgium.be
I http://www.vwt-belgium.be

KVK gegevens:
BE0475.230.021

Telecom

Razendsnelle mobiele, draadloze en vaste netwerken regelen tegenwoordig ons drukke informatieverkeer. Deze technieken zijn in korte tijd cruciaal geworden voor het bedrijfsleven en voor de overheid, maar ze zijn ook niet weg te denken uit ons privéleven. VolkerWessels Telecom Belgium maakt deze veelvoudige en complexe communicatiestromen mogelijk. Wij ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren vast, mobiele en draadloze netwerken. Kortom, een professionele partij die van alle telecommarkten thuis is.

Energie

's Ochtends als we opstaan, overdag op kantoor en 's avonds als we massaal voor de televisie duiken. 24 uur per dag, 7 dagen per week verbruiken we energie. Stabiele elektriciteitsnetwerken zijn dan ook essentieel voor onze samenleving. En hoewel het niet direct uit onze naam blijkt, levert VolkerWessels Telecom Belgium een belangrijke bijdrage aan de continuïteit van deze energievoorziening. Wij voeren de graaf- en kabelwerken uit voor electriciteitskabels, denken met u mee om het energieverbruik in uw datacenter groener te maken en zijn voorbereid op nieuwe ontwikkelingen als smart-metering en laadpalen voor elektrisch vervoer.

Veiligheid

Veiligheid is in ons aller belang. Veiligheid van mensen en eigendommen maar ook van systemen, installaties en infrastructuren. Wij leveren daar graag een bijdrage aan. Want investeren in veiligheid is investeren in continuïteit.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.