icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Onze partners

VolkerWessels Telecom | Belgium is merk-onafhankelijk. Dit geeft ons de beste positie om voor de klant de beste oplossing te bieden. Maar met enkele gereputeerde partners, die aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen, zijn wij een langdurige relatie aangegaan met als sleutelwoorden kwaliteit en vertrouwen. Het zijn ook die sleutelwoorden die centraal staan in de relaties met onze klanten. Samen trachten wij een totaaloplossing voor te stellen aan de klant.

Afx-fire Solutions

Afx-fire Solutions is onze partner voor innovatieve brandblussystemen. Bij brand wordt alleen de brandhaard geblust en blijft de continuïteit van de bedrijfsprocessen gewaarborgd.

Lees meer

APC

VolkerWessels Telecom is trots om zich elite-partner van APC Schneider Electric te mogen noemen.

Lees meer

Brand-Rex

Voor het aanleggen van netwerkbekabeling is VolkerWessels Telecom | Belgium 'Certified Installer' van Brand-Rex geworden, een wereldwijde speler voor de levering van kabels voor datanetwerken.

Lees meer

Kaal Masten

VolkerWessels Telecom | Belgium heeft in Kaal Masten B.V. de ideale partner gevonden om haar portofolio uit te breiden. Naast de installatie van masten, kunnen wij nu ook de levering ervan aanbieden.

Lees meer

Mega Hissotto

Mega Hissotto Air Conditioning voor telecom shelters, monoblocks en split units.

Lees meer

Minkels

VolkerWessels Telecom | Belgium is volledig geaccrediteerd door Minkels voor de Varicondition-DX productrange dit zowel voor de verkoop, de installatie en de service.

Lees meer