icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Elektrische laadpalen

Elektrisch rijden draagt bij aan een duurzamere toekomst. Volker Wessels Telecom Belgium werkt daar graag aan mee door de installatie van laadpalen op openbaar domein en op privé terreinen. Tijdens uw bezoek aan onze vestiging te Boom stellen wij dan ook graag ons oplaadpunt ter beschikking.

Laadpalen content

Reductie van CO2-uitstoot

De ontwikkeling van elektrisch vervoer komt op gang. Steeds meer autofabikanten ontwikkelen volledig elektrische of hybride plug-in voertuigen, het aanbod aan auto's en laadpunten wordt diverser en de oplaadpunten raken stilaan steeds meer verspreid. Naast windenergie en zonne-energie is elektrisch vervoer een belangrijk middel om de CO2- uitstoot te reduceren. Volker Wessels Telecom installeert de infrastructuur om te laden voor privé, zakelijk en openbaar gebruik.

Wij bouwen mee aan een duurzame omgeving

Bij het installeren van de infrastructuur voor oplaadpunten doen wij een beroep op externe partijen die laaddiensten en verrekensystemen aan kunnen bieden. Wanneer het gaat om duurzame energie, bouwt VolkerWessels Telecom graag mee aan een betere omgeving.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over electrische laadpalen? Neemt u dan gerust contact met ons op. We adviseren u graag.