icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Wie zijn wij

Specialisten op het gebied van telecom, energie en veiligheid. Het beste uit de markt, verenigd onder één paraplu. Dat is VolkerWessels Telecom|Belgium.

VW

Een VolkerWessels-onderneming

VolkerWessels Telecom |Belgium maakt deel uit van VolkerWessels. Het concern richt zich op het ontwerpen, ontwikkelen, realiseren en beheren van bouwprojecten in diverse landen. Ongeveer 15.000 medewerkers werken in 120 werkmaatschappijen en vestigingen in Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Canada en de Verenigde Staten.

 

 

 

De kracht van VolkerWessels: uitgebreide kennis en kunde in alle bouwdisciplines, de samenwerking bij multidisciplinaire en integrale projecten, een goede geografische spreiding, een solide financiële positie en gemotiveerde en deskundige medewerkers.

 

 

VW Telecom

VolkerWessels Telecom

 Ons moederbedrijf uit Nederland, VolkerWessels Telecom, is een zelfstandig concern met een indrukwekkende historie en jarenlange ervaring. De eerste koperen telefoonlijnen in Nederland zijn de wortels van dit bedrijf. Inmiddels zijn er 1.800 medewerkers dag en nacht voor u klaar. Van betrouwbare, razendsnelle vaste en mobiele netwerken tot hoogspanning, groene energie en beveiligingsoplossingen.

 

VWTB

Het ontstaan van VolkerWessels Telecom Belgium

In 2001 heeft KPN Belgium alle activiteiten die te maken hadden met het ontwerpen, het bouwen en het onderhouden van het eigen glasvezelnetwerk verkocht aan VolkerWessels. 17 oud-medewerkers zijn overgenomen om de activiteiten voor KPN Belgium te continueren.

Volwaardige partner

Al snel werden binnen de telecomsector nieuwe activiteiten ontwikkeld. VolkerWessels Telecom | Belgium groeide uit tot een volwaardige partner voor vaste netwerkinstallaties en mobiele toepassingen. De stap naar de aannemerswereld werd snel gemaakt en eigen techniekers en arbeiders maakten ons team compleet. De uitbreiding naar de sectoren veiligheid en energie was de volgende logische stap in de ontwikkeling van ons bedrijf. De activiteiten sluiten nauw aan bij onze bestaande producten en services en op deze manier bieden we onze klanten op vele vlakke een turn-key oplossing aan.

 

Tegenwoordig werken 120 medewerkers vanuit Boom voor VolkerWessels Telecom | Belgium. Op projectbasis werken we ook in het buitenland.