Mobiele netwerken

Smartphones en tablets zijn niet meer uit onze samenleving weg te denken. Al dit ‘digitale geweld' stelt echter wel hoge eisen aan de prestaties van mobiele netwerken. En daar komt VolkerWessels Telecom | Belgium in beeld. Als geen ander weten wij hoe we dergelijke communicatienetwerken moeten bouwen, onderhouden en hoe we ze betrouwbaar en beschikbaar houden.

GSM, UMTS, LTE

Mobiele opstelpunten in masten, op daken, in tunnels of indoor. Overal waar mensen samenkomen, maakt VolkerWessels Telecom Belgium mobiele communicatie mogelijk.

Lees meer»

Straalverbindingen

Netwerkdesign, line of sight controle, installatie van apparatuur en onderhoud. VolkerWessels Telecom Belgium realiseert microwave-verbindingen. 

Lees meer»

Prikmasten

Met de levering en installatie van prikmasten (kaal) passen wij een specifieke funderingsmethode toe. Hierbij trillen we een fundatiebuis hoogfrequent de grond in, waarop de mast direct wordt...

Lees meer»

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.