icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

GSM, UMTS, LTE

Mobiele opstelpunten in masten, op daken, in tunnels of indoor. Overal waar mensen samenkomen, maakt VolkerWessels Telecom Belgium mobiele communicatie mogelijk.

GSM UMTS LTE Index

Integrale dienstverlening

Op basis van radioplanning worden de beste opstelpunten bepaald. Tijdens de acquisitiefase voeren wij werkzaamheden uit om de geschikte bouwlocaties te bepalen, de vergunningsaanvragen te verkrijgen en de leasecontracten te ondertekenen.

 

Vervolgens voeren wij alle civiele werken uit die op de constructietekeningen en het gedetailleerd ontwerp zijn gebaseerd. Betonfundering, staal, kraanwerken, elektriciteits- en aardingswerken, verlichting, veiligheidsinstallaties en shelter uitrusting. Kortom, alle aspecten die nodig zijn om een opstelpunt klaar te maken voor het antennesysteem. Onze riggers installeren de feeders en jumpers. Daarnaast monteren en richten zij de antennes en testen zij de kabelverbinding.

 

Ten slotte verzorgt VolkerWessels Telecom Belgium de commissioning om het opstelpunt te integreren in uw netwerk (I&C).

 

 

Kwaliteit en projectmanagement

VolkerWessels Telecom Belgium staat voor kwaliteit. Daarom verzorgen wij het integrale projectmanagement en de coördinatie tussen opdrachtgever, locaties, bouwploegen en onderaannemers. Bovendien garanderen we met een 24/7 ploeg dat de kwaliteit en beschikbaarheid van uw verbinding gewaarborgd blijft.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over GSM, UMTS, LTE? Neemt u dan gerust contact met ons op. We adviseren u graag.