icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Kwaliteit, veiligheid en milieu

VolkerWessels Telecom | Belgium draagt bij aan een duurzame samenleving en onderscheidt zich onder meer in de markt door de diverse verkregen certificeringen. Met deze certificeringen toont VolkerWessels Telecom | Belgium aan op meerdere gebieden de eisen van haar klanten te waarborgen.

VWT = Veilig Werken aan de Toekomst

Niets is belangrijker dan veiligheid. Veiligheid van personeel en omgeving. Daarom zijn wij als bedrijf VCA** gecertificeerd en werken wij dagelijks aan de bewustwording en het behoud van veilig werken.

Altijd en overal, zonder compromissen.

Kwaliteit

Al snel na onze opstart hebben we een ISO-9001:2015 kwaliteitsbeheerssysteem geimplementeerd. Jaarlijks wordt door SGS de toepassing ervan gecontroleerd. Ons certificaat werd door de jaren heen foutloos verlengd.

Milieu

Het besef dat onze activiteiten een impact hebben op het milieu, heeft geleid tot het implementeren van een volgens ISO-14001:2015 gecertificeerd milieumanagementsysteem.