icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Veilig werken op hoogte

Hoogtevrees staat niet in ons woordenboek. Werken op hoogte is bij VolkerWessels Telecom | Belgium dagelijkse routine.

Veilig werken op hoogte

Ervaring

We hebben het vak geleerd door antennes voor operatoren te installeren. Werken op hoogte is een passie voor onze medewerkers, waardoor meerdere werkzaamheden op hoogte in aanmerking komen voor uitvoering. De technieken, rope-access of abseiling, het materieel en de middelen, de opleidingen en de veiligheidsvoorschriften blijven immers hetzelfde.

Op plaatsen waar conventionele technieken (hoogwerkers, steigers, hangbak) geen oplossing bieden, zijn deze technieken een geschikt alternatief om bijzondere installaties, schilderwerken of montagewerken uit te voeren. 

Veiligheid

Hierbij primeert veiligheid, altijd en overal. Onze preventieadviseur bekijkt samen met de projectverantwoordelijke de randvoorwaarden voor uitvoering en ze stellen samen een veiligheidsplan op.  

Meer informatie

Wilt u meer informatie over veilig werken op hoogte? Neemt u dan gerust contact met ons op. We adviseren u graag.