icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Koeling en airconditioning

Overal waar warmte wordt geproduceerd, zijn koeling en airconditioning van cruciaal belang. VolkerWessels Telecom | Belgium heeft de kennis en ervaring om een oplossing te ontwerpen en te installeren voor uw specifieke situatie.

chiller

Groener energieverbruik

Voor een continu en optimaal functioneren van de actieve componenten in uw netwerk moeten de omgevingscondities aan specifieke voorwaarden voldoen. Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de betrouwbaarheid van het netwerk en dan is koeling hierbij een onmisbare schakel. Een groener energieverbruik begint echter steeds bij monitoring en analyse.

Ontwerp op maat

VolkerWessels Telecom | Belgium kan adviseren over energie-optimalisatie, monitoring en DataCenter Infrastructuur Management (DCIM). Afhankelijk van uw huidige situatie en wensen voor de toekomst wordt een schaalbaar en modulair ontwerp gemaakt. Wij plaatsen en onderhouden kleinere DX monoblock of splitunits in kleinere netwerkruimtes en telecom shelters, maar ook grotere systemen met chillers, CRAC units op zaal of InRowCooling.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Koeling en airconditioning? Neemt u dan gerust contact met ons op. We adviseren u graag.