icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Prikmasten

Met de levering en installatie van prikmasten (kaal) passen wij een specifieke funderingsmethode toe. Hierbij trillen we een fundatiebuis hoogfrequent de grond in, waarop de mast direct wordt geplaatst.

Snel, efficiƫnt en milieubewust

In slechts enkele uren tijd plaatsen wij een complete mast met antennes, inclusief de fundering. Met de prikmast is een dure betonnen fundering die weken moet drogen verleden tijd. Wij trillen hoog frequent een vooraf berekende fundatiebuis in de grond en ondertussen worden de antennes gemonteerd op de buismast. Direct hierna plaatsen we de mast en kunnen de kabels, die al klaarhangen in de buismast, aangesloten worden.

prikmasten CONTENT

Onbetwiste voordelen

Met de techniek die wij toepassen, zijn wij in staat om in één dag tijd een operationele site te bouwen. De overlast voor de omwonenden of voor het verkeer is minimaal.

Verder zijn de mast en de fundatiebuis makkelijk te verwijderen en kunnen opnieuw worden gebruikt. De uitvoering biedt ook meer vrijheid en de mast kan dicht bij gebouwen of op hellende terreinen worden geplaatst. Tenslotte vindt een besparing plaats op het vereiste aantal voertuigen om de fundering en installatie uit te voeren. Onze ‘multi purpose truck' brengt immers alles mee wat nodig is: de fundatiebuis, de mast zelf en alle apparatuur om de mast te plaatsen

Meer informatie

Wilt u meer informatie over prikmasten? Neemt u dan gerust contact met ons op. We adviseren u graag.