Brandblussystemen

Afx-fire Solutions is onze partner voor innovatieve brandblussystemen. Bij brand wordt alleen de brandhaard geblust en blijft de continuïteit van de bedrijfsprocessen gewaarborgd.

AFX

Afx-fire Solutions

Het brandblussysteem in een datacenteromgeving is vaak een dure aangelegenheid en mogelijks zullen volgens Europese richtlijnen de "oudere" gasblusinstallaties niet meer gebruikt mogen worden.

Daarom is Volker Wessels Telecom | Belgium alvast op zoek gegaan naar een nieuw vooruitstrevend en vooral kostenbesparend concept wat we gevonden hebben in de Fire Pro van Af-x-fire solutions. Dit uniek systeem werkt op basis van droge aërosol en wordt in een cascade opstelling voorzien.

De grote voordelen van dit compact systeem is dat enkel de brandhaard op zich wordt geblust zodat de continuïteit van de bedrijfsprocessen gewaarborgd blijft, daarnaast is het kostenbesparend naar inrichting gebouw en gebruik materialen toe, en is het tevens onschadelijk voor milieu en mens.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.