icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Glasvezel

VolkerWessels Telecom | Belgium is specialist op het gebied van het ontwerpen en bouwen van glasvezelnetwerken. Wij beschikken over de mensen, kennis en ervaring om het volledige traject in eigen beheer uit te voeren. 

Glasvezel CONTENT

Glasvezel van A tot Z

Glasvezel kent geen geheimen voor ons. Vanuit uw wensen voeren wij een haalbaarheidsstudie uit, engineeren nadien de verbinding en doen het nodige om snel de juiste vergunningen te verkrijgen. Onze medewerkers voeren de civiele werken uit en blazen, lassen en testen de vezels. Vervolgens bezorgen wij u een digitaal as-built dossier volgens uw specificaties. Wij staan 24/7 paraat in geval van een storing of kabelbreuk. Dit zowel voor nieuwe aanleg als voor verleggingen.

Op openbaar of privé terrein

Of het nu gaat om traditionele glasvezel, microducts en microvezel of fiber to the office (FttO), wij maken uw verbinding zowel op openbaar domein als op privé terreinen.

Administratie

Daarnaast ontfermen we ons ook over de administratieve werkzaamheden die een eigen glasvezelnetwerk met zich meebrengen, zoals liggingsplanaanvragen, KLIP/KLIM meldingen, coördinatieaanvragen en GIPOD. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over glasvezelnetwerken? Neemt u dan gerust contact met ons op. We adviseren u graag.