Databekabeling

Binnen uw bedrijf is communicatie heel belangrijk. Uw interne netwerkinfrastructuur is het zenuwcentrum van een succesvolle moderne onderneming.  

databekabeling CONTENT

Netwerken verbinden

Volker Wessels Telecom | Belgium zorgt ervoor dat alle verschillende onderdelen van uw netwerk op de juiste manier met elkaar zijn verbonden. Lokale netwerken voor voice, data, video of controlesignalen worden volgens uw wensen en richtlijnen ontworpen en geïnstalleerd. Wij houden altijd rekening met de actieve netwerkcomponenten die reeds aanwezig zijn of nog moeten worden geïnstalleerd.

Alles in eigen beheer

Wij beschikken over eigen meettoestellen en ons personeel heeft de nodige opleidingen en ervaring om gestructureerde bekabeling, koper, glasvezel of Wifi-access points te installeren. Daarnaast installeren we uiteraard ook de nodige gootsystemen, verdeelkasten en aansluitpunten. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over databekabeling? Neem dan gerust contact met ons op.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.