Sleufwerken

Om buizen en kabels voor elektriciteit, water, gas, HDPE of andere toepassingen aan te leggen, dient er gegraven te worden. Onze machinisten, grondwerkers, gecertificeerde PE-lassers en chauffeurs zetten zich dagelijks in voor nutsbedrijven, industrie of overheid. 

Sleufwerken CONTENT

Graafwerken

Graafwerken in de straat brengen vaak hinder voor omwonenden en omgeving met zich mee. Maar toch zijn ze nodig, want elk huis, kantoor of gebouw heeft water, elektriciteit en gas nodig voor zijn energievoorziening. Elektriciteitskabels en seinkabels verbinden verlichtingspalen en sturingsborden. HDPE buizen maken een glasvezelverbinding mogelijk.

Minimale hinder

Onze medewerkers staan dan ook dagelijks voor een uitdaging om deze werken efficiënt, veilig en kwaliteitsvol uit te voeren met een minimale hinder voor de omgeving. Ploegleiders leiden de teams ter plaatse en monitoren de afgesproken planning. Uiteraard zorgen wij voor de nodige politie- en signalisatievergunningen en voeren de werken conform de locale richtlijnen uit.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Sleufwerken? Neemt u dan gerust contact met ons op. We adviseren u graag.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.