CCTV en ANPR

Bewaking van personen, terreinen, bouwplaatsen of gebouwen. De vraag en mogelijkheden zijn enorm.  Maar ook de identificatie van voertuigen is actueel.

big_keyvisual_slide1

CCTV

Bedrijven zijn steeds vaker slachtoffer van criminaliteit. Maar ook openbare ruimtes zijn hier vatbaar voor. Met de zaklamp 'op ronde' gaan is echter steeds minder vaak noodzakelijk. Elektronische beveiliging vormt namelijk een efficiënt en betrouwbaar alternatief voor kostbaar bewakingspersoneel ter plaatse.  De mogelijkheden en toepassingen van CCTV (closed circuit television) zijn erg veelzijdig. Wij zoeken graag met u mee naar een oplossing voor effectieve beveiliging op afstand.

content_image_1

ANPR

Iedereen kent ze ondentussen wel. De 'slimme' camera's die nummerplaten opnemen en controleren of je het traject volgens de opgelegde snelheidsbeperkingen hebt afgelegd. Deze "automatic number plate recognition" of ANPR-camera's doen echter meer. Ze worden door de locale politie ingezet om gestolen of niet verzekerde voertuigen te detecteren of om geseinde voertuigen op te sporen. Tevens controleren deze camera's op invalswegen van grotere steden of het vrachtvervoer zich aan de opgelegde normen betreffende gewicht en laadtijden houdt.

Concreet

VolkerWessels Telecom | Belgium levert en installeert de infrastructuur om deze camera's te monteren. Wij plaatsen de camera's, voorzien de locaties van stroom en connectiviteit en vragen de nodige vergunningen aan bij de wegbeheerder en politie. De werken voeren wij uit op openbaar domein, op privéterrein of binnen in gebouwen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over camerabewaking of ANPR? Neemt u dan gerust contact met ons op. We adviseren u graag.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.