02.07.14

Aanleg van 7 km glasvezel voor ELIA

Na twee succesvolle proefprojecten in Soignies en de Brusselse randgemeente Wezembeek-Oppem, heeft VolkerWessels Telecom Belgium de opdracht ontvangen om in het Waalse Hastière, nabij Dinant, een tracé van ruim 7 kilometer glasvezelnet aan te leggen.

Elia 1

Wees Alert! Veiligheid Eerst! De slogan van onze veiligheidscampagne past perfect bij de ambities van deze opdrachtgever. Met voltages van 30.000 tot 380.000 vraagt het Belgische hoogspanningsnet vanzelfsprekend om een veilige en feilloze beveiliging.

 

ELIA rolt momenteel in dat kader een glasvezelnetwerk uit.

VolkerWessels Telecom Belgium behoort tot de selectie van kwaliteitsaannemers die de sleufwerken, de aanleg van de wachtbuizen en het blazen van de glasvezelkabel uitvoert.

 

VolkerWessels Telecom Belgium scoorde op de twee proefprojecten uitstekende rapportcijfers voor kwaliteit en veiligheid. Het leidde al eerder tot een nieuwe opdracht met microducts in de hoogspanningspost in Kallo en recent tot deze mooie opdracht in Hastière.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.