Kwaliteit, veiligheid en milieu

VolkerWessels Telecom | Belgium draagt bij aan een duurzame samenleving en onderscheidt zich onder meer in de markt door de diverse verkregen certificeringen. Met deze certificeringen toont VolkerWessels Telecom | Belgium aan op meerdere gebieden de eisen van haar klanten te waarborgen.

Logo VCA**

VWT = Veilig Werken aan de Toekomst

Niets is belangrijker dan veiligheid. Veiligheid van personeel en omgeving. Daarom zijn wij als bedrijf VCA** gecertificeerd en werken wij dagelijks aan de bewustwording en het behoud van veilig werken.

Altijd en overal, zonder compromissen.

Kwaliteit

Al snel na onze opstart hebben we een ISO-9001 kwaliteitsbeheerssysteem geimplementeerd. Jaarlijks wordt door TÜV de toepassing ervan gecontroleerd. Ons certificaat werd door de jaren heen foutloos verlengd.

Milieu

Het besef dat onze activiteiten een impact hebben op het milieu, heeft geleid tot het implementeren van een volgens ISO-14001 gecertificeerd milieumanagementsysteem.

MVO en Duurzaamheid

VolkerWessels bouwt aan een betere en mooiere omgeving en daar zijn we trots op. Onze activiteiten zijn echter niet geruisloos en hebben impact op mens, milieu en samenleving. We vinden het belangrijk om de impact van onze activiteiten inzichtelijk te maken. Het vierde duurzaamheidsverslag, dat een beeld geeft van de uitdagingen en kansen waar wij voor staan, is te lezen op de website van VolkerWessels Telecom onder MVO.

Gerelateerde items:

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.